Kukekannuse jalapalsam 75ml (Ukraina)

12,00  (sisaldab KM-i)

Palsam jalgadele kukekannusest tingitud valu ning põletiku leevendamiseks, mugavamaks kõndimiseks ja kukekannuse profülaktikaks. Jalapalsam parandab vereringet kandades ja jalalabades.

Kategooriad: , Sildid: ,
Jaga infot sõbraga:

Palsam jalgadele kukekannusest tingitud valu ning põletiku leevendamiseks, mugavamaks kõndimiseks ja kukekannuse profülaktikaks. Jalapalsam parandab vereringet kandades ja jalalabades.

Koostis: vesi, etüülheksüülstearaat, propüleenglükool, ceteareth-20,akrülaadid/C10-30 alküülakrülaadi ristpolümeer, glükoosamiinkloriid, kampar, tsearüülalkohol, chole medicate conservata, mentool, naeri ekstrakt (Brassica Rapa), hariliku siguri juure ekstrakt (Cichorium Intybus), kõrvenõgese lehtede ekstrakt (Urtica Dioica), kartuli ekstrakt (Solanum Tuberosum), hariliku varemerohu lehtede ekstrakt (Symphytum officinale),siberi nulu õli (Abies Sibirica), teepuu õli (Melaleuca Alternifolia), naatriumhüdroksiid, fenoksüetanool kaprülüülglükool, limoneen

Kasutamine: kandke palsamit probleemsele kohale 2-3 korda päevas. Eelnevalt on soovituslik teha soolalahuses jalavanni (mitte kauem kui 10 min). Korrata protseduuri igapäevaselt kuni positiivse tulemuse saavutamiseni. Pärast õhtust protseduuri on soovitatav kanda villaseid sokke. Parema tulemuse saamiseks võib jalapalsami kasutamist kombineerida koos spetsiaalsete harjutustega ja ortopeediliste tallatugedega.

Vastunäidustused: individuaalne talumatus palsami üksikute komponentide suhtes. Vältida kokkupuudet lahtiste haavade, silmade ja limaskestadega. Hoiatus! Ainult välispidiseks kasutamiseks. Silma sattumisel loputada veega. Kõlblik kuni: vt. tuubilt. Säilitada temperatuuril +5°C kuni +25°C. Säilivusaeg: 24 kuud.

Tootja: “FitoBioTehnologii”, Ukraina.
Maaletooja: VITATEKA OÜ, Mõisa tee 5, Kostivere alevik, Jõelähtme vald, Harjumaa, Eesti 74204. www.vitateka.ee

Kasutusviis

Välispidine

Sulle võib meeldida ka…

Shopping Cart
Kukekannuse jalapalsam 75ml (Ukraina)
12,00  (sisaldab KM-i)
Scroll to Top